Hier onder kunt u de lokatie vinden waar een AED zou moeten hangen:

AED's locaties

Op deze pagina staan de betreffende adressen van de AED-locaties vermeld. U kunt de locaties ook vinden op http://www.aed4.eu/.

AED hulpverleners

Er zijn al meer dan 300 vrijwillige hulpverleners opgeleid om de AED apparaten te bedienen. Bij de AED apparaten is een lijst met telefoonnummers van de opgeleide vrijwilligers geplaatst, die gebeld kunnen worden als het AED apparaat gebruikt dient te worden.

EHBO app

Met de gratis EHBO app van het Rode Kruis kan heel makkelijk de dichtstbijzijnde AED worden gevonden. De mobiele applicatie is uitgerust met een gesproken reanimatie instructie en een tiksignaal voor het juiste reanimatie ritme. Zo wordt  de Eerste Hulpverlener optimaal ondersteunt bij het uitvoeren van de reanimatie.

(bron:  Gemeente Tholen) (bijgewerkt: 23-11-2016)

Ook alle brandweerkorpsen zijn voorzien van een AED-apparaat op de auto.

Voorzien van Googlemaps

AED locaties Tholen

AED locaties Sint-Maartensdijk

• In de ruimte van de pinautomaat van de Rabobank op de Markt

• Aan de buitengevel Haestinge

• In het voorportaal van woonzorgcentrum Maartenshof aan de Bloemenlaan, nieuwe ingang, Maartenshof.

• Op de hoek van de woning naast de voordeur aan de Hogeweg 37

AED locaties Sint-Annaland

• Bij de receptie van het park De Krabbenkreek aan de Nieuwlandseweg 2

• Aan de buitengevel van de Wellevaete naast de voordeur, Hoenderweg 133

• In voorportaal van Schutsezorgt Tholen (de Schutse) aan de F.M. Boogaardweg 10

• Links aan de buitengevel van de JUMBO aan de Spuistraat

AED locaties Sint Philipsland

AED locaties Oud-Vossemeer

AED locaties Stavenisse

• Aan de buitengevel bij de voordeur van dorpshuis de Stove, Voorstraat 42

• In woonzorgcentrum Elenahof in de Poststraat

AED locaties Scherpenisse

• Aan de gevel van verenigingsgebouw de Hoeksteen nabij de voordeur, Pr. Margrietlaan 2

• Locatie AED apparaat aan de zijkant van benzinestation De Pooter naast de magazijndeur (onder lichtbord van PostNl) aan de Spuidamstraat 3 in Scherpenisse.

AED locaties Poortvliet

AED locaties Anna Jacobapolder